Taxi & transporttjänster i Kristianstad & Åhus

Taxi 24 - Inte bara taxi

Utöver våra vanliga taxikörningar erbjuder vi även budtransporter och godstransporter. Vårt företag är välutrustat med 5 taxibilar, samtliga dieselbilar som är i toppskick för att säkerställa en bekväm och trygg resa för våra kunder. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitliga transporttjänster, oavsett om det handlar om att komma till flygplatsen i tid, göra ärenden eller behöva en transport för företagets behov. Våra erfarna chaufförer är välkända för sin professionalism och höga kundnöjdhet. Vi ser till att du alltid kommer fram till din destination i tid och på ett säkert sätt.

Du kan lita på Taxi 24

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver en taxi till flygplatsen, en budtransport för att leverera paket eller en godstransport för att distribuera varor, så kan du lita på Taxi 24

Tillgängliga dygnet runt

Oavsett om du ska åka till flygplatsen en tidig morgon eller ska hem en sen kväll från en tillställning finns vi tillgängliga dygnet runt, året runt, för att kunna möta dina transportbehov närhelst du behöver oss. Allt för att du ska komma fram till din destination tryggt och bekymmersfritt.

Kontakta oss

Bud

Vi erbjuder bud från dörr till dörr och levererar mindre försändelser, elektronik och annat till ett flertal olika mottagare runtom i Skåne

undefined

Godstransporter

Vi erbjuder transporter av allt från vitvaror och möbler till större elektronik, maskiner och annat skrymmande gods runtom i Skåne.

undefined

Taxi till flyget

Ska du eller ditt sällskap åka utomlands? Vi kör er snabbt och smidigt till eller från Malmös flygplats men även Köpenhamns flygplats. Vi observerar ankomsstider och finns på plats när flyget har landat. 

Affärsresor

Behöver ditt företag transporter av ett flertal anställda inför en konferens eller en kickoff? Kanske är det månatliga möten som hålls och taxi behövs. Vi hjälper gärna ditt företag med transportbehoven.